WORLD OF MINE BABY.....
this blog for me n myself to write or what ever i want to do it in this blog...so be watch out!!

damn tired.....

Category: By 'CuteGurlz'
hello...hye apa kabar sume....macam ada je yg nak jawab kalo aku tny pon.....hehehe....kalo tgk title pon korunk mesti dah tau kan apa yg aku nak ckp kan....siyes mmg skunk nih semenjak dah kerja nih...rehat2 ..cuti2..lepak2..dah mmg xde dalam life aku skunk nih....amboi mengalahkan perdana menteri plk...tp aku mmg x ckp bohong pny...sampai kawan2 aku pon ckp aku nih keje x tentu masa....org tido aku keje...org keje aku keje gak...abis masa bila aku nak tido kan...erm aku bkn apa...time muda2 nih la nak keje kuat....kumpul RM $$$$$$$ byk2....nnti dah tua blh pencen awal...hahaha....tp kan bila dah x cukup rehat n cukup tido...badan aku dah x bermaya dah....x cukup stamina dah...yg ye nyer pasal x excercise...hahaha....malas plus mmg xde masa...kalo la korunk sume tgk timing aku keje...aku xtau la ada x laki yang nak kat aku nih..kuat keje......aku nak kawen gak...sape kata x nak kan....tp aku harap pada bakal suami aku nnti hopefully blh terima aku seadanya n terima cara aku bekerja...bkn apa utk kesenangan bersama gak kan...if kalo suami aku mampu tanggung aku tanpa perlu aku bekerja kita akan fikirkan kemudian la kan...tp rasenyer aku nih confirm nak keje gak...x reti aku nak jadi surirumah sepenuh masa nih...tp kalo part time terer la...hehehe.... :p... ok la kita continue later k...aku dah penat...plus aku kat ofis lg nih...masih ada keje nak kena settle...tgk kol 1 pagi hari ahad aku ada kat ofis...adoiyai...mana x penat tahap gaban..... hehehe.....
 

1 comment so far.

  1. Nafisya Ismail December 12, 2011 at 7:27 PM
    mari kite bercuti... lalalala

Something to say?